mandag 5. desember 2011

Adventstid

No er det den fineste tida på året. Kunne godt vore eit lite hvitt teppe på utsida så hadde stemningen blitt helt topp :)

Her er i huset er det kommet fram ein del julepynt! Vi har i år faktisk pynta juletreet!!.. men vi har kasta det ut igjen og då ;) Hadde julebord i garasjen, og då pynta eg juletre i garasjen og det blei så fint!!

Men inne her er det noen små nisser som er plassert rundt forbi, julestjerner i vindua i stua og blomsten julestjerne pynter opp vindua i stua og bordet på kjøkkenet, adventsstaken står så fint på bordet og i vindua over sofaen finner dei to minste kalendergava si :) :) Kalendergava åpner vi når barne-tv begynner og koser oss med å tenne adventslysa og kose oss med anten litt pepperkake og mandarin eller noko anna godt julegodt :)

I går fekk vi brukt søndagen til litt pepperkake baking. Og det lukta deilig i heile huset :)
Først ville ikkje minstemann, men når vi fant fram alt utstyret så ville han alikevel ;)
Vi bakte ikkje så mange, men det blei ein kakeboks. Neste helg er det kakemenn som står for tur, og kanskje ein litt stor porsjon med Sarah Bernard og i år tenkte eg at eg skulle prøve denne varianten som eg fant i bloggen til anneakreative.

Vi måtte ha oss ein luftetur i går og, og ungane blei helit ville når dei såg det var frosse på dammane, så dei sprang frå dam til dam å knuste is :)
Minstemann klarte å ramle på rompa eit par gongar, men hoppa opp igjen og var klar for å knuse meir is ;) 
Herlig!!


Ha ei flott adventstid alle som er innom :) Håper skuldrane er senka og at det ikkje er for mykje stress og kav :)

3 kommentarer:

 1. Heisan!
  Koselig at du stakk innom - !
  De teboksene er flotte gaver, og siden mine ikke ble solgt har jeg no'n gaver klare:)
  Jeg har nok ikke brettet dem fra grunnen av nei, derimot kjøpt dem som ferdige esker hos Papirpikene - . De ser slik ut: http://www.cchobby.no/tebrevsaeske-1-stk.aspx

  SvarSlett
 2. Ja, det er ikke så mye julestemning.
  Heldigvis har vi fått litt snø på Toten. Ikke mye men hvertfall slik at man kan lokke frem litt julestemning hvis man bare vil.

  Koselig blogg!

  Klem!

  SvarSlett
 3. Så flotte og koselige bilder du har tatt! :)
  Høres ut som dere koser dere!
  Og tusen takk for besøk i bloggen min :)

  SvarSlett