mandag 10. oktober 2011

Er på vei til å få meg ein "ny" bolig!!!

Ja, overskrifta seier vel sitt ;) Men her er det ikkje snakk om å flytte ut av det flotte huset mitt. Nei, her snakker vi om min nye heim på www!
Forumet eg har holdt til på sidan eg begynte å scrappe skal leggast ned :( Her har eg brukte mange timar, fått mange idear, møtt mange flotte damer og ikkje minst kunne vere meg sjølv. På Rosa Forum har eg alltid kost meg. Vi har vore ein gjeng der som har hatt respekten for kvarandre og som har hatt mange hyggelige tråden ;)
Men no når denne flotte plassen skal leggast ned har 7 av jentene på forumet sitte i kullissane og planlagt eit nytt forum *hopper høgt av glede* SCRAPPELAND blir min nye heim så snart sida er oppe å går. Og alle som vil vere med i dette forumet løp inn å registrer dere!! Her kjem det til å bli mange flotte dagar, det er eg heilt sikker på!!!!

Takk til Renate, Synne, Merethe, Anne Bente, Gine, Hildegunn, Line for å lage eit nytt nettforum til oss som blir heimlause!!! Her skal vi få det godt :) :)

3 kommentarer:

 1. Så koselig at du blogger om det nye hjemmet vårt, Ann-Lovise :)

  Det blir så bra så :D

  SvarSlett
 2. Så hyggelig at du vil være med til vårt nye hjem, Ann-Lovise:) Vi gleder oss stort alle i hop til å komme skikkelig i gang! Og jeg er sikker på at alle fra rosa vil trives i Scrappeland også!!

  Velkommen!!

  Ha en fin dag:)

  Klem fra Merete

  SvarSlett
 3. Så flott at du vil flytte med oss til Scrappeland, Ann-Lovise :D Jeg gleder meg til å vise alle vårt nye hjem når dørene åpener helt den 30. oktober :D

  Ha en fortsatt fin dag!
  Klem fra Line

  SvarSlett