søndag 9. januar 2011

Fra det gamle til det nye

Sindre tester ut snowboard!!

Jøss som tida flyr... No er vi jammen snart midt i januar, hvor forsvinn den tida henn???Her er jula ute for lengst. Når nyttårsaften har vært så er det ut med jula. Og med et tre som dryssa noe vannvittig, så var det bare å få det ut. Jul for meg er desember måned, da pynter og vaskes det så julestemninga kan ta plass. Nissene og julepynten dukker frem og får sine plasser. I år var det litt spesiell jul, for det var første jula i nytt hus!!!
Mangler en del julepynt siden vi har fått noe større plass nå enn vi har hatt tidligere, så må rundt å kikke om eg finner noen salgsvarer som jeg kan handle inn å legge bort til jula kommer igjen.
Jula var en koselig og rolig tid!! Vi voksne kosa oss med Wii på kveldane når dei to minste hadde lagt seg. Deilig å gjøre noe sammen uten at de små og, selv om det er gøy når de er med å spiller. Men det er deilig med litt voksentid!! Ellers hadde hele familien ferie og var klar for mange utfordinger; ut å stå på ski, ake og herje i snøen. Men slik ble det ikke... Romjula gikk vekk i sykdom på de to minste :( Og de to eldste satt klistret inni hver deres dataskjerm...
Sindre lå i to dager og vippa mellom 39 og 40 i feber... Og Eskil hadde feber på rundt 39, men var veldig slapp, noe som varte inn i det nye året. Når jeg trodde alle var friske igjen, fikk vi jammen spysjuka i hus... Til nå er det bare Eskil som har hatt det, og jeg håper det stopper der!
Og 2010 slutta forholdsvis dårlig for vår del... Å miste vatnet er ikke mye gøy når har ett stort hus og mye klær å vaske... Siste torsdagen i året frøys vannrøret, med det resultat at vi var uten vann i 5 dager... Det var 5 dager eg godt kunne vært foruten. Den dagen vi fikk vannet igjen var det rett i dusjen med alle mann!!

Og nå som vi har vannet tilbake får vasket klær og hus og livet er bare herlig!! Mannen måker på utsida og bilene er kommet inn i garasjen!!!!

God søndag!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar